Treni që kalon mes shtëpive

80

treniE imagjinoni dot një tren që kalon pranë kuzhinës tuaj ndërkohë që ti po pin kafen e pasdites?
Në Vietnam ndodh kjo çudi, treni kalon çdo ditë në orën katër dhe në shtatë të pasdites. Njerëzit mbyllen në shtëpi duke e ditur këtë orar, pasi në të kaluarën kanë ndodhur një sërë aksidentesh.
Banorët janë mësuar teksa treni kalon përmes shtëpive, në një komunë në Hanoi të Vietnamit ndodhin këto çudira. Kjo komunë njihet shumë për rrugët e ngushta dhe për hekurudhat që ndodhen në këto rrugë.