Tom Cruise i dashuruar me Cameron Diaz

51
Diaz-Cruise
Diaz-Cruise

Tom Cruise, i cili sapo është divorcuar nga bashkëshortja e tij Katie Holmes, flitet të jetë në një lidhje dashurie me bukuroshen Cameron Diaz. Ndonëse të dy e kanë mohuar këtë lidhje, e cila është bërë pjesë e raportimit dhe në gjyqin e divorcit, duket se lidhja mes tyre, nuk është thjesht thashethem. Çifti është fotografuar së bashku, teksa Diaz festonte ditëlindjen e saj, ndërkohë që Cruise mohon të ketë qenë prezent në atë festim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diaz-Cruise
Diaz-Cruise

 

Diaz-Cruise
Diaz-Cruise

 

Diaz-Cruise
Diaz-Cruise

 

Diaz-Cruise
Diaz-Cruise