Thaçi: Vrasja e Janiçijevic, tronditëse

19

ThaçiKryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka deklaruar se lajmi për vrasjen e këshilltarit në asamblenë e Mitrovicës Veriore, Dimitrije Janiçijevic, e Listës së Partisë së Pavarur Liberale, ka qenë tronditës.

Në profilin e tij në Facebook, Thaçi ka shkruar se: “asnjë motiv nuk mund ta arsyetojë marrjen e jetës së një qytetari”.

“Familjes së këshilltarit Janiçijevic i shpreh ngushëllimet më të sinqerta. Organet e drejtësisë dhe hetuesisë, duhet sa më parë ta ndriçojnë rastin!”, ka deklaruar Thaçi.