Thaçi: Mbledhja e qeverive, qasje strategjike e strukturuar

60

ThaçiKryeministri i Kosovës Hashim Thaçi me anë të një postimi në rrjetin e tij social Facebook ka komentuar në lidhje me mbledhjen e përbashkët që do mbahet mes dy qeverive. Thaçi deklaron se, gjatë mbledhjes do të merren disa vendime të rëndësishme për thellimin e bashkëpunimit, duke informuar gjithashtu, se mbledhja do të mbahet në Prizren më 11 Janar.

“Mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Shqipërisë do të mbahet më 11 Janar 2014 në Prizren! Në mbledhjen e parë do te marrim disa vendime të rëndësishme për thellimin e bashkëpunimit ekonomik, dhe atë në fushën e integrimit evropian!

Po ashtu, do të vendosim modalitetet për themelimin e një fondi zhvillimor për Luginën e Preshevës! Bashkëpunimi mes nesh tani e tutje do të jetë edhe më i strukturuar. Synojmë një qasje të përbashkët dhe strategjike për interesat tona vitale. Fillimi i një rrugëtimi të ri”, shkruan Thaçi në Facebook.