Tetë vite pa këpucë

61

pa kepuce3Ai bën një jetë normale. Shkon në punë, shëtitje, del me shokët, por ajo që e bën të veçantë këtë burrë është fakti se ai ka 8 vjet që nuk vesh këpucë. Kjo sipas tij është mënyrë jetesë dhe ky vendimi  ka ardhur në mënyrë të rastësishme.

Shikoni fotot!

pa kepuce1