Te paralizohet është ëndrra e 59 vjeçares, Chloé Jennings-White

64

article-2366260-1AD58A22000005DC-691_634x422Një grua 59 vjeçe amerikane, Chloé Jennings-White nga Salt Lake City, që nga fëmijëria e hershme ka një dëshirë të papërmbajtur për të qenë e paralizuar dhe për tu ulur gjatë gjithë jetës në karrocën e invalidëve. Ajo është e gatshme të paguajë 25 mijë dollarë për operacionin, që do ta paaftësonte deri në atë masë, sa do ta lidhte pas karrocës. Ajo është e interesuar, që t`i bëhet shkëputja e nervave të komblikut  dhe të kofshëve.

Kjo prirje e çuditshme  e amerikanes, është sëmundje e rrallë  qe quhet “Body-Integrity-Disorder-Syndrom”. Njerëzit që vuajnë nga kjo sëmundje i ndjejnë disa pjesë të caktuara të trupit si të tepërta dhe si pengesë. Për këtë arsye ato janë të bindur se këto pjesë duhen hequr ose së paku duhen bërë të papërdorshme.