“Të ka lali shpirt” në stadiumin e Napolit

54

Police officers react as chaos erupts at a soccer stadium in Port Said cityKënga e njohur shqiptare “Të ka lali shpirt” është vendosur në stadiumin e Napolit përpara ndeshjes me Romën. Muzika i ka bërë të gjithë të kërcejnë, ndërsa disa tifozë të tjerë janë munduar ta këndojnë këngën e famshme të Silvës dhe Mandit. Përveç shqiptarëve të pranishëm në stadium, këngën mund ta kenë kënduar edhe Xhemaili me Behramin që janë me origjinë shqiptare. /Gazeta e Sportit/

Video