Sulomohet një bazë ushtarake ukrainase në Krieme

57

lufteDisa forca të armatosura, me autblindë, hynë në një bazë ajrore në Krime dhe kanë shtirë në ajër me armë automatike, njoftoi një gazetar i AFP-së që ndodhet në terren.
“Një autoblind i armatosur hyri me forcë në bazën “Belbek”, pranë Sevastopolit, ku një burr drejtoi armën e tij drejt ushtarëve ukrainas. Madje edhe një ambulancë erdhi menjëherë në vendgjarje” sipas gazetarit.