Skenderbeu shperblehet per suksesin.

67

Me kalimin ne Play-off te Champions League, ne arkat e Skenderbeut do te derdhen shuma te majme.Deri tani Skënderbeu ka kaluar dy ture në Europë, teksa fillimisht eliminoi Crusaders në turin e dytë dhe Milsamin në të tretin duke përfituar 700 mijë Euro.

Nese Skenderbeu do te futet ne fazen e grupeve te Champions League do te perfitoje 12 milione euro. Fitorja ne grupet e CHL vleresohet me 1.5 milione euro ndersa barazimi me 500 mije euro. Ndersa nese Skenderbeu skualifikohet ne Play-off, do te futet automatikisht ne fazen e grupeve te Europa League ku do te perfitoje 3 milione euro. Fitorja ne fazen e grupeve te Europa League vleresohet me 360 mije euro ndersa barazimi 120 mije euro.

skenderbeu