Shqiptarët në luftën e Sirisë, Nishani takim nesër me Llallën dhe Ajazin

47

Presidenca Goditja e veprimtarisë së grupeve radikale për dërgimin e qytetarëve shqiptarë në luftën e Sirisë, do të jetë kryefjalë e takimit që President i Republikës Bujar Nishani do të zhvillojë nesër  me drejtues të Prokurorisë dhe SHISH.

Zyra e shtypit e presidencës bën të ditur se Kreu i Shtetit,  Bujar Nishani do të zhvillojë nesër,  ora 11.00 një takim me Prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla, Drejtorin e SHISH-it Visho Ajazi Lika dhe Prokurorin e Krimeve të Rënda, në presidencë.

Qëllimi i këtij takimi është informimi mbi goditjen e veprimtarisë së grupeve radikale për dërgimin e qytetarëve shqiptarë në luftën e Sirisë.