Shaqiri “mashkulli i vitit” sipas GQ

54

shaqiri cmimRevista e njohur e showbizit GQ e ka vlerësuar futbollistin shqiptar, Xherdan Shaqiri si mashkullin e vitit 2013. Këtë çmim “GQ” ia ka dhënë dy futbollistëve, Xherdan Shaqirit dhe Claudio Pizarros.

Shaqiri është shprehur shumë i lumtur për këtë çmim. “Nuk e kam pritur këtë çmim. Për mua është një befasi e mirë për të cilën i jam mirënjohës të gjithëve”, shprehet Shaqiri.