Yee: Serbia të vazhdojë me hapa më të shpejtë dialogun me Kosovën

65

Zëvendës-ndihmës sekretari amerikan Hoyt Brian Yee, ka porositur Prishtinën dhe Beogradin se dialogu ndërmjet dy shteteve duhet të vazhdojë dhe atë në hapa më të shpejtë se tani.

“Ka filluar një dialog i brendshëm në Serbi, por duhet të zhvillohet edhe dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë më shpejt se që është tani. Kjo është vetëm këshillë, pasi përsëri dy shtetet vendosin”, theksoi zyrtari amerikan.