Sean Penn dhe Charlize Theron “in love”

67

Sean penn Charlize TheronYjet e Hollivudit, Charlize Theron dhe Sean Penn janë fotografuar së bashku në Hawaii këtë javë nga fotoreporterët, gjë që flet për lidhjen e dy aktorëve.

Megjithëse të dy aktorët janë përpjekur të mos e bëjnë publike marrëdhënien mes tyre, ato janë ndjekur nga fotografët kur janë parë të shkojnë së bashku në ishull. Gjithsesi, ato vazhdimisht kanë pohuar se mes tyre ka vetëm miqësi duke përgënjeshtruar gjithmonë zërat për një marrëdhënie dashurie mes tyre.