Recipeta që hapen vetëm nëse ka dashuri të vërtetë

Share This
Tags

tru loveNjë kompani japoneze ka krijuar  recipeta të veçanta të cilat mund të hapen vetëm nëse ka dashuri të vërtetë.

E lidhur me një aplikacion True Love Test Bra këto të brendshme për femra hiqen vetëm kur zemra fillon e rreh fort.

Krijuar nga kompania japoneze Ravijour, recipeta fsheh një sensor, që regjistron të rrahurat e zemrës dhe i transmeton nëpërmjet bluetooth-it në një aplikim që i analizon. Kur rrahjet e zemrës kalojnë kufirin e caktuar, recipetat hapen vetë.

‘Më parë recipetat  ishin një veshje për femrat, shpjegon shpikësi, tani ai është një mjet për të testuar dashurinë e vërtetë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>