Paul Walker i lë pasurinë vajzës 15 vjecare

50

paul walkerNdarja nga jeta e aktorit Paul Walker në 30 nëntor të vitit të kaluar ka qenë një ndër lajmet më shokuese , e cila ka tronditur publikun, kolegët , familjen e tij, si dhe vajzën e vogël te aktorit Madow, e cila i përketë moshës 15 vjecare. Por tani është zbuluar se të gjithë pasurinë e tij ai kishte vendosur që t’ja lërë të bijës , e cila do të menaxhojë gjithcka në bazë të disa këshillave që ai ka shkruar për të. 40 vjecari Paul kishte kërkuar që nëna e tij Cheryl Walker të jetë kudjestarja e saj përsa i përketë gjendjes së saj ekonomike. Shuma e pasurisë së aktorit të ndjerë ishte 25 milion dollarë.

Miku i ngushtë i aktorit të ndjerë i cili quhet Ronn ka dhënë një intervistë për MailOnline ku ka siguruar se Paul nuk ishte njesoj si të gjithë aktorët e tjerë, të cilët i rrëmben rrjedha e famës . Ai u shpreh se për yllin e filmit ‘Fast And Furious’ më e rëndësishme se gjithcka ishte vetëm familja. Ronn pranoi :”Unë dhe Paul ishim me të vëtetë dy miq shume të mirë. Ai më thoshte shpesh se qëndrimi larg nga vajza e tij Madow ishte dicka që e bëntë të ndihej shumë keq. Për ketë arsyje kishte vendosur që të hiqte dorë përfundimisht nga aktorimi. Paul do t’i përkushtohej vetëm vajzës së tij, ajo ishte e gjithë bota per të. Përsa i përketë tërheqjes nga aktrimi, Paul kishte vendosur që të fliste me familjen dhe do t’i shpjegonte se cfarë mendonte. Ai nuk ishte njësoj si të gjithë aktorët e tjerë të cilët ishin arrogantë dhe mendje mëdhenj. Paul ishte një djal i thjeshte dhe gjithnjë kërkonte nga vetja të ishte nje person i rregullt.”

Një tjetër mik i tij i quajtur Vince pranoi në një tjetër intervistë :”Ai ishte personi më i mirë që une kam njohur ndonjëherë. Ai e adhuronte rolin e tij si një baba, dhe vajza e tij Madow ishte gjëja më e shtrenjtë në bootë për të. Një nder temat që ne diskutonim më shpesh ishte ajo e familjes. ”