Obama: Bota është më e sigurt kur Evropa dhe SHBA-ja janë të bashkuara

57

ObamaPresidenti amerikan, Barak Obama u shpreh sot në përfundim të Samitit BE/SHBA, që bota është më e sigurt dhe më e drejtë kur Evropa dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të bashkuar dhe me qëllime të përbashkëta.
“Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Evropa janë të bashkuara në çështjen e krizës së Ukrainës ndërsa Rusia ka mbetur e vetme”, deklaroi Obama gjatë një konference shtypi.