Ndahet këngëtarja Scherzinger nga piloti i Formulës 1, Hamilton

57

Nicole_Scherzinger,_fidanzata_di_Lewis_Hamilton_e_paraNdahen këngëtarja Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton, piloti i Formulës 1, pas pesë vitesh qëndrimi së bashku. Shkak ka qenë axhenda e tyre e ngjeshur që nuk e lejonte çiftin të rrinin më shumë në shoqërinë e njëri tjetrit.

Kjo nuk është ndarja e parë e çiftit. Në janar të vitit 2010, Hamilton dhe Scherzinger u ndanë për tu pajtuar disa muaj më pas. Gjithashtu janë ndarë në fund të vitit 2011 për tu bashkuar sërish në fillim të vitit 2012.