Ministri Veliaj shpall martesën në korrik

61

veliaj-ajolaMinistri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj ka vendosure të kurorëzojë me martësë gjatë muajit korrik, lidhjen me Ajola Xoxën, ish-këngëtaren që tani punon si avokate.

Çifti simpatik, jeton prej më shumë se shtatë vitesh një bashkëjetesë të lumtur, e cila do të kurorëzohet me martesë më 5 korrik të 2014-ës në Gjirokastër, qytet të cilin të dy e duan shumë.

Veliaj është deputet i zonës, ndërsa ajo mendon se Gjirokastra është vendi ideal për të kaluar pushimet. Kjo është arsyeja kryesore pse kanë zgjedhur që celebrimin e dashurisë së tyre ta bëjnë në qytetin e gurtë.

“Nuk ka lidhje me politikën. Mendoj që është mirë që të gjithë të shkëputemi pak një fundjavë atje. Nuk besoj se do të bëj pushime mjalti”, ka thënë Erion Veliaj një javë më parë, në rubrikën e Mira Kazhanit. /Bluetooth/