Michelle Obama pritet me nderimet më të larta në Pekin

35

michelle-obamaZonja e parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Michelle Obama u prit sot në Pekin nga bashkëshortja e presidentit kinez, Xi Jinping me nderimet më të larta në kuadër të një vizite që do të forcojë lidhjet mes dy fuqive të renditura të parat në rang botëror.
Zonja Obama, vajzat Sasha dhe Malia do të qëndrojnë shtatë ditë në Kinë. Ky udhëtim i është kushtuar temave si arsimimi i të rinjve dhe përpjekja për të larguar mosbesimin që karakterizon marrëdhëniet kino-amerikane.