Mbyllen qendrat e votimit për zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale në Maqedoni

67

kuti-votimiU mbyllën para pak minutash zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe presidenciale në Maqedoni. Për 123 vendet në parlament kandiduan 1 402 persona, ndërkohë që për turin e dytë të zgjedhjeve presidenciale konkuruan presidenti aktual, Gjorge Ivanov dhe sfidanti i tij, Stevo Pendarovski. Rezultatet paraprake të zgjedhjeve të marra në bazë të të dhënave nga procesverbalet nga komisionet komunale zgjedhore, do të shpallen 12 orë pas përfundimit të zgjedhjeve.