Martohet në burg vrasësi serial

62

serial killer martohet1
Charles Manson, i cili u dënua me burgim të përjetshëm, për një serie vrasjesh në vitet gjashtëdhjetë do të martohet në burg. Manson një kriminel i frikshëm mbahet mend veçanërisht për vrasjen e aktores  Sharon Tate. Sipas mediave amerikane ai do të martohet në burg me Elaine Burton (lart majtas), 26 vjeç. Ajo ka filluar ta vizitojë Manson, tani 80 vjeçar, 7 vite më parë, kur ajo u zhvendos në Corcoran pranë burgut ku ai mbahet që nga viti 1989 . Nuk ka ende një datë për martesën, por ajo do të mbahet brenda 90 ditësh nga data në të cilën është dhënë licenca. Më 9 gusht 1969, Manson ka planifikuar dhe kryer një hyrje në vilën e banuar nga Roman Polanski (regjizor) – i cili nuk ka qenë i pranishëm atë natë në banesë. Manson ka vrarë gruan e regjizorit  Sharon Tate, tetë muaj shtatzënë dhe gjithë personat që ndodheshin në vilën Polanski në atë moment.