Londra kundërshton sanksionet ndaj Rusisë

62

rusiaBritania e Madhe nuk duhet të ndjekë veprime tregtare kundrejt Rusisë për krizën e Ukrainës apo të mbyllë qytetin e Londrës për Rusët, thuhet në një dokument të fotografuar dhe i paraqitur sot nga media britanike si zyrtar.
Fotografi që ndodhej përpara “Downing Street”, fotografoi një pjesë të këtij dokumenti që e mbante në dorë një këshilltar i David Cameronit.
“Britania e Madhe nuk duhet të mbështesë, për momentin, sanksione tregtare ose të mbyllë për rusët qendrat financiare të Londrës”, mund të lexohet në këtë dokument të publikuar nga BBC-ja dhe shumë gazeta të tjera.
Shumë ndërmarrje ruse kanë zgjedhur të kuotohen në Bursën e Londrës, ndërkohë që shumë oligarkë kanë banesa luksoze në kryeqytetin britanik.