Logo e Flamurtarit në avionët “Atlasjet”?

63

AtlasJet151Një fakt kurioz, por ende për t’u konfirmuar. Logo e skuadrës dhe klubit të Flamurtarit, mesa duket do të shihet tashmë edhe në avionët e linjës “Atlasjet”, ku ëshë aksioneri kryesor dhe në mazhorancë, bashkë me të vëllain, Murat Ersoy (Mehmet Ersoy i vëllai binjak). Ende mbetet për t’u konfirmuar si lajm, por nga këto do të lindë në njëfarë mënyre edhe partneriteti mes palëve dhe ideja e markës që duhet të bëhet popullore në Turqi. Pra, logo e Flamurtarit.