Lindi pa hundë, facebook heq foton e foshnjes

99

femija1Timothy Eli Thompson ka lindur pa hundë, dhe mamaja e tij Brandi Mc Glathery deklarom se Facebook i kishte hequr foton.

Një grup pro jetës kishte treguar historinë e foshnjës së lindur ndryshe të shoqëruar me foton për tu solidarizuar me familjen.

Pas ankesës Facebook ishte detyruar të rikthejë foton e djaloshyit nga Alabama
Djali kishte lindur prematur më 4 mars, dhe ishte rasti i vetëm në 197 milionë fëmijë.

Vetëm 5 ditësh Elit të vogël i është dashur t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirurgjikale për të shpuar kanalet e hundës që do i japin mundësi fëmijës të marrë frymë vetë lirisht kur të rritet.

foto femijeMamaja e Elit është e shqetësuar për rritjen e fëmijës së saj: Frika ime për Elin është se bota nuk do ta shikojë siç e shikoj unë një fëmijë kurajoz dhe të bukur. Për të s’ka rëndësi: Ai është fëmijë më i pashëm që ka parë ndonjëherë