Kryebashkiaku i Prishtinës shkon në punë me autobus

61

shpend ahmetiNdryshe nga homologët e tij ballkanas, Kryebashkiaku i sapo zgjedhur i Prishtinës Shpend Ahmeti preferon mjetet e transportit publik për të shkuar në zyrën e tij. Një shembull që mbase është mirë të ndiqet dhe nga homologu shqiptar, Basha.