JLo kërkon falje për urimin e ditëlindjes diktatorit të Turkmenistanit

61

article-2351922-1A93F90A000005DC-778_634x426Jennifer Lopez ka kërkuar falje për faktin, se ka kënduar për nder të ditëlindjes së diktatorit brutal të Turkmekistanit, i cili akuzohet për tortura dhe vrasje.

Qeveria e Turkmekistanit është akuzuar për arrestime arbitrare dhe torturim të kundërshtarëve politikë. Organizata për ruajtjen e të drejtave të njeriut, Human Rights Watch e ka renditur Turkmekistanin, ndër vendet më shtypëse në botë.

Jlo ka bërë të ditur gjithashtu, se nuk do të kishte marrë pjesë po të ishte në dijeni të kësaj situate. /dailymail/

 

 

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/01/video-undefined-1A992A06000005DC-457_290x163.jpg