Ja cila është gruaja që ka bërë më shumë operacione plastike në botë

61

cindy jacksonCindy Jackson është gruaja që ka bërë  më shumë operacione plastike në të gjithë botën! Fotot e tregojnë shumë qartë ndryshimin e saj me kalimin e viteve. “Vajza” është 55 vjeçe dhe ajo mban rekordin botëror për numrin më të madh të ndërhyrjeve estetike që ka bërë në fytyrë dhe trup. Cindy ka kryer plotë 55 operacione plastike me një vlerë totale prej 100 mijë dollarësh. Gjatë një interviste për CBS, Cindy ka pranuar se nuk ka hequr kurrë dorë nga mania për të qenë gjithmonë e re, ashtu si Barbie. “Kur isha e vogël e adhuroja kukullën Barbie dhe që atëherë kam menduar të jem pikërisht si ajo”, ka thënë Cindy Jackson.