Irina Shayk reklamë për rrobat e banjës “Beach Bunny”

Share This
Tags
Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk është shfaqur në fushatën e saj të fundit mbi reklamimin e rroba të banjës të markës “Beach Bunny”, në plazhe tropikale.

Me një fizik të përkryer, modelja ruse po angazhohet në një sërë fushatash reklamuese dhe imazhet e saj kanë pushtuar faqet e revistave, siç ishte dhe shfaqja në kopertinën e një prej revistave më të njohura Vogue, vitin e kaluar.

 

 

 

 

 

 

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk

 

 

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>