Harron në xhep hamburgerin për 14 vjet

66
Foto ilustruese
Foto ilustruese

Një hamburger i McDonald i blerë në vitin 1999, është harruar për 14 vite në xhepin e palltos së Whippe M. Rezultati është me të vërtetë i frikshëm, pas 14 vitesh hamburgeri nuk është prishur dhe duket sikur është përgatitur në çast. Ky episod i vë një pikëpyetje të madhe produkteve të Mc Donalds, të cilat reklamohen si të freskëta.

Video