Harper Beckham, fëmija më modern në botë

56

harper-beckham-hursery-london-december-2013-ukHarper edhe pse është vetëm 2 vjeç, ka dalluar me mënyrën e të veshurit dhe paraqitjet e saj.

Pas saj është renditur Brookly-n vëllai i saj 15-vjeçar, dhe më pas Romeo Beckham. E katërta në listë ka qenë Suri Cruise, vajza e Katie Holmes dhe e Tom Cruise.

Suri është 6 vjeç dhe gjithnjë vihet re e veshur shumë elegante. Më pas vjen vajza e Will Smith dhe e aktores Jada Pinket, Willow.

I gjashti në listë është përsëri një nga fëmijët e familjes Beckham, 8- vjeçari Cruz. Më pas vijojmë me Ava Klass, Madoxx, Jolie Pitt djali i adoptuar i Angeline Jolie dhe Brad Pitt. E nënta është Blue Ivy Carter, vajza 2-vjeçare e artistëve Beyonce dhe Jay-Z, e cila i shoqëron prindërit e saj kudo që shkojnë.

Në fund të listës renditet Shiloh ( vajza e aktorëve hollivudian, Jolie dhe Brad Pitt).