Gruaja e Mziut: Në shtëpinë time nuk kishte asnjë vulë

45

xheli 1Bashkëshortja e kryebashkiakut të Kamzës, Xhelal Mziu, në një intervistë për gazetën “Panorama” hedh poshtë të gjitha akuzat e bëra këto ditë në ngarkim të saj. Vjollca Mziu, drejtoreshë e filialit të një banke të nivelit të dytë në Kamzë, shprehet se asgjë që është thënë deri tani rreth saj nuk është e vërtetë.

xheli 1Ajo tregon se ajo nuk është shoqëruar në polici, as natën e arrestimit të të shoqit dhe as gjatë këtyre ditëve. Sipas saj, historia e vulës së një KZAZ-je të gjetur në shtëpi dhe e argjendarisë që flitej se ishte në pronësi të saj, është krejtësisht e pavërtetë.

“Procesverbalin e këqyrjes së banesës nga Policia e kam firmosur vetë dhe aty nuk ishte shënuar asnjë objekt i jashtëligjshëm, aq më pak një vulë KZAZ-je. Ndërsa historia e argjendarisë është e sajuar, unë nuk kam argjendari në pronësi, por jam drejtoreshë e një filiali banke, sipër të cilës ndodhej një dyqan i tillë”, u shpreh dje Vjollca Mziu.