Femra me këmbën më të madhe në Evropë

67

emma-691x411Ema Kahil nga Uorsteri, i Anglisë, është femra me këmbën më të madhe në Evropë, saktësisht 33 centimetra të gjatë, pra 48.5 cm. Ajo shprehet se e ka tmerrësisht të vështirë të gjejë këpucë të stilit femëror dhe se të vetmet këpucë me taka, që ka i ka blerë në një dyqan për travestit. Ajo has gjithashtu probleme të tjera në jetën e përditshme për shkak të gjatësisë së saj kur hyn në dyert e shtëpive apo në makinë.

Ajo thekson gjithashtu se e ka të vështirë edhe të gjejë ndonjë djalë për shkak të gjatësisë së saj. Njëherë, rrëfen ajo, kur ishte në një pab, ishte vetëm një mashkull që ishte më e gjatë se ajo, por që ajo nuk ishte tërhequr aspak nga ai. Ajo thotë se, mbase e ka ngritur stekën shumët lartë dhe mbase duhet të kërkojë diçka që t’i përshtatet./muraille/

 

Emma-Cahill-big-feet-9

 

 

 

 

 

Emma-Cahill-big-feet-8