Eva Herzigova në super formë në Javën e Modës në Paris

52

article-2442242-187610B900000578-20_634x919Modelja 40 vjeçare është një nga modelet e pakta, që për hir të formave të saj trupore, vazhdon të jetë e kërkuar në tregun e modës. Ndonëse ka sfiluar në krah të 20 vjeçareve ajo nuk shfaq aspak moshën reale të saj, duke ngelur një nga modelet më të kërkuara dhe më të paguara në treg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva Herzigova
Eva Herzigova
Eva Herzigova
Eva Herzigova

 

Eva Herzigova
Eva Herzigova

 

Eva Herzigova
Eva Herzigova

 

Eva Herzigova
Eva Herzigova