Di Caprio në filmin e ri të Martin Scorsese, “The Wolf Of Wall Street”

62
Di Caprio
Di Caprio

Filmi i ri i Martin Scorsese “The Wolf  Of  Wall Street” ka si personazh kryesor aktorin e famshëm 39 vjeçar, Leonardo Di Caprio, në rolin e një agjenti të korruptuar burse.

Xhirimet janë kryer nën drejtimin e Martin Scorsese, i cili siç shfaqet edhe ne foto, instrukton gjatë gjithë kohës personazhet kryesorë, mbi skenat e ndryshme që luhen.

Ndonëse  i gjatë për më shumë se tre orë, filmi është shkurtuar në 2 orë e 59 minuta dhe ngelet gjithsesi, filmi më i gjatë i Martin Scorsese, duke tejkaluar filmin e famshëm ‘Casino’ vetëm me një minutë.

Filmi që bazohet në kujtimet e Jordan Belfort, pritet të dalë në kinema më 25 dhjetor.

 

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio

 

Scorsese - Di Caprio
Scorsese – Di Caprio

 

Scorsese - Di Caprio
Scorsese – Di Caprio

 

Di Caprio
Di Caprio