Catherine Zeta Jones nuk njeh plakje

55

Jones2Aktorja e njohur Catherine Zeta Jones, duket se nuk njeh plakje pavarësisht se po shkon drejt të 50-ve. Asnjë rrudhë nuk shfaqet në fytyrën e saj, duke bërë që Jones të ketë fytyrën që ka pasur 10 vite më parë.

Zeat Jones është fotografuar teksa ka qenë në shoqërinë e ish bashkëshortit të saj Michael Douglas dhe sipas informacioneve që qarkullojnë duket se e kanë rigjetur sërish njëri-tjetrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jones
Jones

 

Jones- Douglas