Blejnë ananas, por mbeten pa fjalë nga pamja

58

Edhe pse në përshtypjen e parë dukej një frut i thjeshtë pa asnjë dyshim se mund të përmbante diç tjetër brenda, realiteti ishte krejt ndryshe.

Kontrabandimi i lëndëve narkotike në ditët e sotme bëhet edhe në mënyrat më të cuditshme, të cilat shumë herë askujt s’i shkojnë në mendje.

Dy të rinj të cilët kishin blerë një ananas i cili në fillim dukej në formë normale duke mos dyshuar përmbajtjen e tij, u shokuan nga ajo çfarë ndodhej brenda.

Ngjarja ka ndodhur në Spanjë ku policia kishte filluar hetimet dhe kishte arritur të zbulojë përplot 67 kilogramë kokainë të pastër gjatë një transporti frutash.

Për më shumë detaje, ndiqni videon:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BXL85zsiuew[/embedyt]