Beyonce shkëlqen në skenën e “United Center” të Çikagos

56

Beyonce5Beyonce vazhdon të shfaqet në një formë të admirueshme, gjatë turit të saj ‘Mrs Carter World Tour”. Ajo ka interpretuar kësaj radhe në “United Center” të Çikagos e mirëpritur dhe e duartrokitur fuqishëm nga admiruesit e saj, që kishin mbushur sallën. Interpretimi skenik ka tërhequr vëmendje dhe nëpërmjet veshjes së këngëtares, ku xhaketa e qepur në mënyrë artizanale dhe e stolisur me argjend, u cilësua si një vepër arti.

 

 

 

 

Beyonce
Beyonce

 

Beyonce
Beyonce

 

Beyonce
Beyonce

 

Beyonce
Beyonce