Bëni kujdes nga ky mesazh që ju vjen në Facebook

68

Zyrtarët e Facebook kanë paralajmëruar përdoruesit e rrjetit social mbi një mesazh viral.

Mesazhi mashtron përdoruesit e Facebook duke i thënë se ka një problem me llogarinë e tyre dhe se ëshët klonuar, që do të thotë se dikush ka krijuar një llogari të re duke përdorur emrin tuaj, fotot dhe informacione të tjera duke u shtirur si ju në Facebook.

Mesazhi ju inkurajon që të dërgoni mesazhin tek miqtë e juaj në Facebook për t’i paralajmëruar ata për llogarinë e ‘imituesit’.

“Përshëndetje! Unë në fakt kam pasur një kërkesë miqësie nga ju dje të cilën e injorova kështu që mund të doni të kontrollomi llogarimë tuaj. Mbaj gishtin në mesazh derisa të shfaqet opsioni ‘forward ‘ dhemë pasi dërgojani të gjithë personave që doi. Unë ua dërgova të gjithëve individualisht. Paç fat,”-shkruhet ne mesazh.

Facebook tha se mesazhi nuk përmban virus dhe këshilloi përdoruesit që thjesht ta fshijnë atë nëse e marrin.