Asgjësohen 5941 rrënjë kanabis sativa

79

kanabis25941 rrënjë kanabis sativa u sekuestruan ditën e sotme në Shkodër, në sajë të një operacioni të ndjekur nga policia e qytetit për asgjësimin e bimëve narkotike.

Policia e Shkodrës ka evidentuar 25 parcela me lëndë narkotike në katër fshatra të qytetit verior. Konkretisht:

3440 bimë kanabis sativa, në fshatin Vasiaj, komuna Shllak

370 bimë kanabis sativa në fshatin Mazrrek, të komunës së Gurit të Zi

666 bimë kanabis sativa në Vaun e Dejës, dhe

1465 bimë kanabis sativa në Vig Mnelë.

Aktualisht policia po punon për të gjetur autorët përkatës.