Amaneti, më varrosni me motoçikletën

71

motociclettaFamilja ia plotësoi amanetin e fundit motoçiklistit, Billy Standley, duke e varrosur mbi motoçikletën e tij Harley Davidson.

Standley nga Ohio në SHBA ndërroi jetë në moshën 82-vjeçare. Udhëtimi i tij i fundit me motor ishte për në varreza, duke kaluar nëpër qytet. 18 vjet më parë, ai kishte filluar të planifikojë varrimin përskaj dashurisë dhe pasionit, mbi një Harley Davidson të vitit 1967.

Anëtarët e familjes kanë thënë se me vite e kanë përgatitur arkivolin e tij transparent, në të cilin ai u varros të premten së bashku me moto¬çikletën e tij.

Miqtë e motoristit kanë thënë se i ndjeri ishte lidhur emocionalisht me të, pasi kur kishte vendosur që të krijojë familje, ky motor e kishte mbajtur gjallë shpirtin dhe karakterin e tij avanturistik.

Dëshirën e tij ai kishte vite që e ndante me miqtë dhe familjarët dhe për këtë kishte bërë edhe përgatitjet e nevojshme duke blerë tokën e mjaftueshme për t’u varrosur në krah të bashkëshortes së tij, si dhe materialet e duhura për ndërtimin e arkëmortit që do ta nxinte së bashku me motorin e tij.