Alarm për bombë në Paris

186

Harku i triumfitNjë kërcënim për bombë në kryeqytetin francez, Paris, ka bërë që të izolohet zona përreth Harkut te Triumfit në Champs Elysees. Policia ka marrë një telefonatë rreth orës 14:00 për një pako të dyshimtë Brenda Harkut të Trimfit, çka e ka shtyrë për të izoluar zonën përreth për më shumë se dy orë. Pas ekspertizës policia ka konkluduar se bëhej fjalë për një informacion të rremë. Tashmë gjendja është normalizuar dhe Harku i Triumfit është hapur sërish për vizitorët.