40 vjeçare? E pabesueshme!

53
Denise Richards
Denise Richards

Duket si e pabesueshme, por të gjitha këto aktore janë 40 vjeçare. Freskia dhe rinia e tyre duket se nuk njeh moshë. Profesioni që ushtrojnë dhe mirëmbajtja e vazhdueshme fizike, duket se kontribuojnë në largimin e viteve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Heidi Klum
Heidi Klum

 

Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith

 

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

 

Jenny McCarthy
Jenny McCarthy

 

Lucy Liu
Lucy Liu

 

Salma Hayek
Salma Hayek
Sofia Vergara
Sofia Vergara

 

Uma Thurman
Uma Thurman

 

1378204096.jpg.pagespeed.ce.LF7C9NW75q