Evakuohen zyrat e CNN, alarm për bombë

74
Exterior view of CNN Center on Tuesday April 3, 2007 in Atlanta, Georgia. PHOTOGRAPHER: CHRIS RANK/ BLOOMBERG NEWS

Policia evakuoi zyrat e CNN në New York për shkak të një kërcënimi me bombë.

Të enjten një telefonues kërcënoi CNN duke thënë se 5 bomba ishin vendosur në ndërtesë.

Policia mbylli rrugën 58, ku ndodhet ndërtesa Time Ëarner që ‘strehon’ selinë e CNN.

Alarmi erdhi në redaksi rreth orës 22:00 dhe punonjësit u evakuan.

Një skuadër bombe, policia dhe ambulanca nxituan në vendin e ngjarjes.

Por dy orë pas alarmit policia nuk arriti të zbulojë asnjë eksploziv në ndërtesë.

Alarmi për bombë vjen dy muaj pasi zyrat e CNN në Time Ëarner Center u evakuan në mënyrë të ngjashme për shkak të një bombe letër.