Etiketim: rrjeti i azisë dhe i paqësorit dhe rrjeti europian. ky i fundit është i përbërë nga 40 anëtarë

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

0
Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të...