Tag archive for ‘okb zgjedh avokatin e popullit shqiptar avokati i popullit igli totozani është zgjedhur anëtar i dy bordeve të rëndësishme të në organizatën e kombeve të bashkuara’
By albaniaplus On E mërkurë, Maj 8th, 2013
0 Comments

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit More...