Tag archive for ‘Ndërsa më janar të këtij viit’
By Sherina Saliaj On E mërkurë, Korrik 8th, 2015
0 Comments

Gjykata vendos: burg pa afat per Sokol Mjacaj

Vendimi i gjykates per Sokol Mjacaj Sokol Mjacaj është i denuar dy herë nga Gjykatat e Shkodrës ndërsa në dy rastet Gjykata e Apelit të Shkodrës ka marrë në shqyrtim provat, dhe kërkesen e Sokol Mjacaj More...