Tag archive for ‘i cili u zgjodh në këtë funksion me votim parlamentar më dhjetor 2011. ai është zgjedhur gjithashtu dhe anëtar i bordit administrativ të organizatës së ombudsmanëve të vendeve të mesdheut.’
By albaniaplus On E mërkurë, Maj 8th, 2013
0 Comments

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit More...