Etiketim: i cili do të përbëhet prej 6 anëtarësh për tre vitet e ardhshme: avokati i popullit i shqipërisë dhe përfaqësuesit e danimarkës

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

0
Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të...