Etiketim: guroret

Klosi: 99% e guroreve nuk zbatojnë lejen mjedisore

0
Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi apeloi bizneset e në veçanti guroret që të ulin nivelin e ndotjes në të kundërt do të...