Tag archive for ‘geotagged’
By albaniaplus On E shtunë, Korrik 20th, 2013
0 Comments

Berishizmi dje, sot dhe nesër

Nga Viktor Malaj “Nuk ka më të zinj se komunistët antikomunistë” Vaclav  Havel Kur përdorim termin berishizëm, fillimisht mendja të shkon tek ndonjë ideologji apo doktrinë filozofike. Por në rastin More...